Wij doen onze uiterste best om de standaard van onze objecten hoog te houden. Het kan echter voorkomen dat u toch niet tevreden bent. Dit spijt ons zeer. In dit geval heeft u de gelegenheid om uw aankoop te retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na de annulering nogmaals 14 dagen om het object retour te sturen. 

Retourprocedure

1. Het object dient te verkeren in de staat waarin u het ontvangen heeft. Voor het constateren en het vastleggen van gebreken mogen in geen geval methoden worden gebruikt anders dan die noodzakelijk voor een visuele inspectie van het object. Uitgangspunt hiervan is dat u het object niet anders zou behandelen dan wanneer u het bekijkt in een winkel. 

Het object dient (mits redelijkerwijs mogelijk ) retour gezonden te worden in de verpakking en inclusief toebehoren waarin en waarmee het verstuurt is. 


2.Vul het retour/formulier voor herroeping in en/of mail het naar info@lgroenewoud.com. U mag dit formulier ook kopieren, plakken en invullen in een emailbericht wanneer u niet beschikt over een printer en/of scanner. U vind het retourformulier hier 

3.Verpak de artikelen weer in de orginele verpakking

4. Label het pakket met ons adres:

L.Groenewoud
Oude Kerkstraat 4
5051RP Goirle
Nederland

5. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper.

6. Zodra uw retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw bankrekening. 


 

© 2019 - 2024 L. Groenewoud | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel