Privacy staat bij L. Groenewoud hoog in het vaandel. Wij houden ons dan ook aan de Privacywet. Uw gegevens zijn veilig bij ons, en worden enkel gebruikt voor het verwerken en verzenden van bestellingen. Deze gegevens worden bewaard op beveiligde servers van MyOnlineStore/Mijnwebwinkel. 

In deze Privacyverklaring leggen wij uit wat wij allemaal doen met informatie die u aan ons doorgeeft. De ingangdatum is 21-08-2019

1. BESTELLINGEN

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om de bestelling correct af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar gesteld worden, worden gedeeld met onze webwinkel provider MyOnlineStore/Mijnwebwinkel, met de bezorgdienst (zoals bijv. PostNL), en met de eventuele betaalprovider (MolliePayments)

Om uw bestelling af te handelen gebruiken wij de volgende gegevens:

  • NAW-gegevens
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres

Deze gegevens worden i.v.m. de fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.


2. GEGEVENSVERSTREKKING AAN DERDEN

Wij werken samen met bepaalde bedrijven die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder leggen we uit met welke bedrijven wij informatie delen om bestellingen af te handelen.

Betaalprovider Mollie B.V.
Wanneer u bij het plaatsen van uw bestelling kiest voor een betaalmethode van Mollie Payments B.V, dan nemen zij het betaalproces van ons over. Zij zullen enkel om gegevens van u vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling.

Bezorgdienst PostNL
Het is onze taak uw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van PostNL. Hierbij kunt u uw bestelling met Track&Trace volgen. Het daadwerkelijk uitvoeren van de bezorgopdracht ligt in handen van PostNL. Hiervoor is het noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaats gegevens delen met PostNL. Deze zullen enkel worden gebruikt voor het uitvoeren van de overeenkomst.

Webwinkel software MyOnlineStore/Mijnwebwinkel
Wanneer u een order plaatst of ons een bericht stuurt, dan worden deze gegevens opgeslagen op de servers van onze provider Mijnwebwinkel.
Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Als u een bestelling plaatst hebben wij uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van uw bestelling worden uw gegevens enkel nog gebruikt ten behoeve van administratieve verplichtingen.

Beoordelingen WebwinkelKeur
Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.


3. CONTACTFORMULIER

Als u ons een vraag stelt via ons contactformulier, dan vragen wij uw om uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden enkel gebruik ten behoeve van een correcte communicatie en worden enkel zolang bewaard als nodig is voor het behandelen van uw vraag of opmerking.

4. VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Met uitzondering van de in sectie 2 hierboven genoemde partners verstrekken wij uw gegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, tenzij wij dit wettelijk verplicht zijn.

5. WIJZIGINGEN IN ONZE PRIVACYVERKLARING

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus goed op de datum die bovenaan de verklaring staat en kijk regelmatig of er een nieuwe versie is.

6. INZAGE, WIJZIGEN, VERWIJDEREN VAN UW GEGEVENS

U kunt altijd contact met ons opnemen als u iets wilt weten over uw persoonsgegevens.

U heeft tevens het recht om:

  • Uitleg te krijgen over welke gegevens wij hebben en wat we ermee doen
  • Inzage te krijgen in welke gegevens we van u hebben
  • Foutieve gegevens te laten corrigeren
  • Foutieve persoonsgegevens te laten verwijderen
  • Toestemming in te trekken
  • Bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik

Let er op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent om misverstanden te voorkomen.

7. KLACHT INDIENEN

Wanneer u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

 

COOKIES

 

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan een website naar de computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Waar worden cookies voor gebruikt?
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in het winkelmandje plaatsen.

Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt, hoe u ons hebt gevonden , en via rapportages inzicht proberen te verkrijgen.

Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.

Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. 

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Gastenboek

  • 05-03-2020 - Laurens is een eerlijke verkoper en geeft waar voor je...  lees meer
  • 02-01-2020 - Wij zijn heel blij met het WMF bestek. Dank voor...  lees meer
  • 18-12-2019 - Heel blij met Triade Christofle bestek dank u voor de...  lees meer
Plaats een bericht

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=1 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

© 2019 - 2020 L. Groenewoud | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel