Navigatie

Privacy staat bij L. Groenewoud hoog in het vaandel. Wij houden ons dan ook aan de Privacywet. Uw gegevens zijn veilig bij ons, en worden enkel gebruikt voor het verwerken en verzenden van bestellingen. Deze gegevens worden bewaard op beveiligde servers van MyOnlineStore/Mijnwebwinkel. 

In deze Privacyverklaring leggen wij uit wat wij allemaal doen met informatie die u aan ons doorgeeft. De ingangdatum is 21-08-2019

1. BESTELLINGEN

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om de bestelling correct af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar gesteld worden, worden gedeeld met onze webwinkel provider MyOnlineStore/Mijnwebwinkel, met de bezorgdienst (zoals bijv. PostNL), en met de eventuele betaalprovider (MolliePayments)

Om uw bestelling af te handelen gebruiken wij de volgende gegevens:

  • NAW-gegevens
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres

Deze gegevens worden i.v.m. de fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.


2. GEGEVENSVERSTREKKING AAN DERDEN

Wij werken samen met bepaalde bedrijven die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder leggen we uit met welke bedrijven wij informatie delen om bestellingen af te handelen.

Betaalprovider Mollie B.V.
Wanneer u bij het plaatsen van uw bestelling kiest voor een betaalmethode van Mollie Payments B.V, dan nemen zij het betaalproces van ons over. Zij zullen enkel om gegevens van u vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling.

Bezorgdienst PostNL
Het is onze taak uw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van PostNL. Hierbij kunt u uw bestelling met Track&Trace volgen. Het daadwerkelijk uitvoeren van de bezorgopdracht ligt in handen van PostNL. Hiervoor is het noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaats gegevens delen met PostNL. Deze zullen enkel worden gebruikt voor het uitvoeren van de overeenkomst.

Webwinkel software MyOnlineStore/Mijnwebwinkel
Wanneer u een order plaatst of ons een bericht stuurt, dan worden deze gegevens opgeslagen op de servers van onze provider Mijnwebwinkel.
Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Als u een bestelling plaatst hebben wij uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van uw bestelling worden uw gegevens enkel nog gebruikt ten behoeve van administratieve verplichtingen.

3. CONTACTFORMULIER

Als u ons een vraag stelt via ons contactformulier, dan vragen wij uw om uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden enkel gebruik ten behoeve van een correcte communicatie en worden enkel zolang bewaard als nodig is voor het behandelen van uw vraag of opmerking.

4. VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Met uitzondering van de in sectie 2 hierboven genoemde partners verstrekken wij uw gegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, tenzij wij dit wettelijk verplicht zijn.

5. WIJZIGINGEN IN ONZE PRIVACYVERKLARING

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus goed op de datum die bovenaan de verklaring staat en kijk regelmatig of er een nieuwe versie is.

6. INZAGE, WIJZIGEN, VERWIJDEREN VAN UW GEGEVENS

U kunt altijd contact met ons opnemen als u iets wilt weten over uw persoonsgegevens.

U heeft tevens het recht om:

  • Uitleg te krijgen over welke gegevens wij hebben en wat we ermee doen
  • Inzage te krijgen in welke gegevens we van u hebben
  • Foutieve gegevens te laten corrigeren
  • Foutieve persoonsgegevens te laten verwijderen
  • Toestemming in te trekken
  • Bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik

Let er op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent om misverstanden te voorkomen.

7. KLACHT INDIENEN

Wanneer u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

 

COOKIES

 

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan een website naar de computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Waar worden cookies voor gebruikt?
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in het winkelmandje plaatsen.

Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt, hoe u ons hebt gevonden , en via rapportages inzicht proberen te verkrijgen.

Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.

Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. 

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

© 2019 L. Groenewoud | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.